Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Így kell spórolni a cérnával!

Így kell spórolni a cérnával!

2011. november 16. - Darqo

Tudom, tudom, a hajas témák nem feltétlenül nyerőek, sokszor tapasztaltam, de egyrészt olyan még nem volt, ami most következik, másrészt nem lehet mindig csak szépséges témákról írni. Néha kell valami, ami határokat feszeget, ami felkavar, esetleg megbotránkoztat, vagy csak befolyásolja a szépségről alkotott fogalmainkat, megerősítve vagy elbizonytalanítva ezeket. Zaira Pulido, kolumbiai művész hajjal hímzett alkotási ilyenek.

 

A latin-amerikai művész és grafikus designer lány, legtöbb idejét saját kultúrájának felfedezésével és a jellegzetes szokásokkal – mint a szövés vagy a hímzés – foglalkozik. Hajhímzéses kollekciójában kizárólag olyan emberek haját használja, akik közel állnak hozzá, leginkább barátainál szokott megjelenni, ha alapanyagra van szüksége, és ha az adott barátról szeretne készíteni egy portrét. A kakukktojásként értelmezhető hajkefe és melltartó valószínűleg Zaira saját hajából készülhetett...

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr183366243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása