Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Csodák az apró füzetben

Csodák az apró füzetben

2011. november 14. - Darqo

Mire jó egy egyszerű és apró füzet? Receptek, telefonszámok, bevásárlólisták, programidőpontok feljegyzetelésén kívül lehet firkálgatni is bele, meg persze olyan lenyűgöző alkotások, szürreális mesterművek is készíthetőek a lapjaira, mint amilyeneket James Jean varázsol a kicsiny oldalakra.

 

A kínai-amerikai vizuális művész 1979-ben született Tajpejben, majd végül Amerikában kötött ki, ahol elvégezte a kötelező művészeti iskolát 2001-ben, és ahol jelenleg is él. Ha az itt bemutatott képek nem szolgálnának elég bizonyítékkal a tehetségével kapcsolatban, talán elég annyit mondanom, hogy munkáiért többek között olyan cégek álltak/állnak sorba, mint például a Prada, az ESPN, az Atlantic Records, vagy éppen olyan magazinok, mint a Time, The New York Times, Rolling Stone, illetve a DC Comics.

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr633361456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása