Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kathy meditatív mandalái

Kathy meditatív mandalái

2011. november 04. - Darqo

Kathy Klein egy jámbor művész, aki szereti az életet, a növényeket, állatokat, sőt, még az embereket is. Hisz abban, hogy van valami emberfeletti erő, ami összetart mindent a valóságunkban, és ebből a hitből, egyfajta belső békéből táplálkozva készíti műveit. Egyszerű mandalákról van szó, amelyekhez csak a kiválasztott helyszínen megtalálható természetes alapanyagokat használja.

 

Alkotásainak saját gyűjtőnevet is adott, Danmala-nak hívja őket, amely két szanszkrit szó összetételéből született meg: az egyik a „dān” (Angolból fordítva „az ajándékozó, adakozó, adományozó”. Magyar megfelelőt nem találtam, de biztos akad majd egy hozzáértő.), a másik pedig a mālā (Jelentése: füzér. A legtöbb magyar találat a „buddhista imafüzér”-re volt.). Elmondása szerint, ő így hálálja meg az életnek azt a sok jót és szeretetet, ami körülveszi.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr903338358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása