Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Székek mindenfelé, Londonban - The "SIT Project"

Székek mindenfelé, Londonban - The "SIT Project"

2011. szeptember 22. - Mocca

Karen Ryan, a kortárs brit design fenegyereke alig van túl a Test névre hallgató, sokak kedélyét borzoló projektjén, máris gondoskodik arról, hogy ismét a figyelem központjába kerüljön. Legújabb meghökkentő ötletét a budapesti Design Hét előtti héten Londonban már javában zajló ikereseményére időzítette. A „SIT CHAIR PROJECT” úgy jöhetett létre, hogy a tervező nem talált magának megfelelő helyet a kiállítás hivatalos falain belül, ezért az amúgy teljesen hétköznapi, ebben az esetben is újrahasznosított székekkel kivonult a városba, ahol a random elhelyezett és a projekt offisöl logójával ellátott ülőalkalmatosságokat az egyszerű járókelők bármikor befoglalhatják.

Partizánakciója, amint azt már megszokhattuk tőle, filozófiával persze most is el van látva, melynek lényege: a SIT projekt releváns formatervezése a maga egyszerű, még inkább közérthető módján hiteti el – akár a kételkedőkkel is –, a funkcionalista design hétköznapi létjogosultságát.

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr403245977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása