Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Körkapcsolás Novotny Zoltánnal...

Körkapcsolás Novotny Zoltánnal...

2011. szeptember 01. - Mocca

Ássatok nyakig a földbe, utána meg jöjjön a kíméletlen kövezés! Szégyen és gyalázat, de be kell vallanom: számomra vakítóan fehér folt volt a bosnyák grafikusok és tipográfusok kreatív közössége, egészen mostanáig. Ezt a hiányosságot pótolja be – persze csak részben – a rendkívül tehetséges grafikus és illusztrátor Zoran Lucic, egykori és mai focilegendákat ábrázoló, eszméletlenül jól sikerült posztersorozatában.

Lucic zseniális retropop mixének böngészése közben észrevétlenül – engem is - arra kényszerít, hogy néhány kilónyi dunakaviccsal az ölemben, szokol rádiót a fülre tapasztva idézzem fel évtizedekkel ezelőtti kedvenc műsoromat: körkapcsolás következik bajnoki labdarúgó mérkőzésekről, Novotny Zoltánnal...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr813195681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása