Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Dőlj hátra, és élvezd e-forradalmat - Az iZé

Dőlj hátra, és élvezd e-forradalmat - Az iZé

2011. augusztus 11. - Mocca

Azon gondolkodtam, mihez is tudnám hasonlítani a dán designer Kristian Ulrich Larsen alábbi fotókon látható multifunkcionális távirányítója. Első blikkre semmi nem ugrott be, majd néhány perc elteltével eszembe jutott a klasszikus és manapság az adóbevallásokkal hivatalosan is összefüggésbe hozott, ellenben mindenképpen jobb sorsra érdemes söralátét. Majd a pillanat tört része alatt radíroztam is ki a képet, mert oly korban élünk, amikor erősen vigyázni kell már a fake kontextusokkal is.

Az egyébként alapvetően előremutató koncepciót az indokolta, hogy az ötven éve született "távirányító" az eltelt évek alatt komolyabb progresszión valójában nem esett át. Mindössze a gombok száma szaporodott, azok viszont olyan mértékben, hogy kezelésükhöz az esetek döntő többségében vagy diploma, vagy pedig génekbe kódolt kockafejség szükséges. Időközben aztán beköszöntött a „digitálisinformációstáccsszkríneswebkettőpontnulla” korszaka, és megjelentek a 6-7-8 vagy ezek többszörösei az egyben "3désmultimédiás" kütyük, melyekre csattanós válasz lehet majd – amennyiben megvalósul – a parancsokat osztogató Baand Remote. A végére csak megtaláltam az ide illő szót, vagyis: az iZé...

 

via: idkul

 

Ha szereted a Manzárd Café blogot, kérünk, szavazz ránk a Goldenblog 2011 - Kult-szórakozás kategóriában. Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr213145759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása