Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bulizzzz, rendelj, nyerj and enjoy! /X/

Bulizzzz, rendelj, nyerj and enjoy! /X/

2011. július 29. - Mocca

A relatív uborkaszezonra fittyet hányva javában dübörög a partyszezon, és ahogy lineárisan fokozódik a különböző helyeken a hangulat, úgy érik az embert egyre-másra meglepetések. A múlt héten például a Zöld Pardonban, a rendszeres buliba járók előtt is ismeretlen arcok tűntek fel teljesen váratlanul, akik valótlanul pszichedelikus színű ruháikban a Superman, Spiderman, Batman alkotta szuperhíró-triót is megszégyenítő gyorsasággal vették birtokba a helyszínt...

A különös performanszot a Nikon szervezte, az egyedi színekben gyártott Coolpix fényképezőgépek új szériájának premierje alkalmából. Valójában egy egyszerű, de jól bevált ötlet rebootjáról van szó: kapj elő egy jól működő szolgáltatást, majd gyúrd össze egy menő branddel, végül dobd be az egészet a főváros legnépszerűbb bulihelyszíneinek party arcai közé.

A következő hetekben négy népszerű budapesti szórakozóhelyen is találkozhatunk az exkluzív partyfotós szolgálattal, a színes, feltűnő szerkóba öltözött Nikon Coolpix Pixmen-nek nevezett, leginkább képregényhősökre hajazó hiperaktív alakokkal,

akik egész este fotózzák majd a bulizó fiatalokat. Merthátugye, ki ne szeretne végre cool fotókat saját magáról és barátairól vagy a legjobb nyári bulikról, ráadásul úgy, hogy nem neki kell hurcolni, majd bénázni a sötétben a kamerával?!

 

A szolgálat természetesen ingyenes munkát végez, csupán a Facebookon kell fent lennünk, hogy aztán pár kattintással kiválaszthassuk a helyet és az időpontot.

A helyek, ahová Nikon partyfotóst rendelhetünk: Zöld Pardon, Rió, Holdudvar, Dürer Kert – a Nikon nem bízta a véletlenre, a négy helyen összesen több mint tízezer fiatal fordul meg egy este –, a szolgáltatás pedig július 26-tól egészen augusztus 13-ig él!

A kampány végén azok között, akik kipróbálják az egyedi szolgáltatást, galaktikus VIP bulit sorsol ki a márka, aminek teljes költségét a Nikon állja, de gazdára talál hetente 5 db. Coolpix fényképezőgép is a partyzók között!

Úgyhogy hajrá! Ha van kedvetek képregényhőssel bulizni, és szerettek másnaposan partyfotókat nézegetni magatokról, ne mulasszátok el kipróbálni a Nikon Coolpix Partyphoto Service-t! Bulizzzz, rendelj, nyerj and enjoy!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr283107857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása