Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Relikviák egy 80 éves vadászházban

Relikviák egy 80 éves vadászházban

2011. július 04. - Mocca

Az amszterdami székhelyű 2003-ban alapított UXUS design és építészeti tanácsadásra szakosodott stúdió, mint nevének rövidítéséből [You Times Us] is következik, projektjeik során már a tervezés korai szakaszába bevonva, továbbá aktívan együttműködve a megbízóval mindenből a legjobbat próbálja meg kihozni...

Legutóbbi munkájuk során a Norwalk River völgyben [Connecticut], Wilton város határában található '930-ban épült és 494 m2 alapterületű vadászház, a Wilton Residence klasszikus amerikai stílust képviselő belső tereit alakították át – megőrizve néhány darabot a tulajdonos korabeli, egyedi berendezési tárgyaiból – az eklektika, továbbá a kortárs európai felfogás szellemében.

Fotó © Dim Balsem

Az amerikai-európai belsőépítészeti fúzió végeredménye egy minden szempontból figyelemreméltó enteriőr lett, melyben olyan relikviák is helyet kaptak, mint egy Dear Ingo lámpa a Moooi-tól,  a Hella Jongerius kanapé a Vitra-tól, egy Jielde lámpa, Piet Hein Eek paralelogramma dohányzóasztala, ellenpontként pedig a rezidencia egyik legvidámabb klasszikusa, egy Arne Jacobsen-féle „orange splash”, az ikonikus Egg chair.

via: yatzer

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr693038511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása