Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kultúrmazsola 15.

Kultúrmazsola 15.

2011. június 12. - Darqo

Bár most úgyis (remélhetőleg) mindenki a szerelmével, családdal, barátokkal, haverokkal hosszúhétvégézik, nyaral, bulizik, pihen és be sem kapcsolja a számítógépet, mi azért bepróbálkozunk egy válogatással. Csendben, hogy ne zavarjunk senkit, benéztünk barátaink blogjába, amolyan lassított üzemmódban, és most sem kellett csalódnunk!


Ágy-asztal-tv – Londonban sej...

Néha ránézek a statisztikára, és szoktam látni, hogy az pl. Egyesült Királyságból elég sokan látogatják a blogot. Erre tovább.


Dekooder – Játék az anyagokkal

Ha azt gondolod Luca Pierro fotóművész munkáiról, hogy Photoshop-ot használ azokhoz a effektekhez, amelyeket ezeken a lenyűgöző képeken látsz, akkor nagyon tévedsz. Erre tovább a posztomhoz.


Dekooder – Média Peep Show By Coverjunkie

Heti bejegyzésemnek olyan témát választottam, amit lehet, hogy sok olvasó egy óriás kérdőjellel fogad [ez meg mit keres itt?], viszont bízom abban, hogy vannak szép számmal olyanok is, akik örömmel veszik majd. Erre tovább Mocca posztjához.


Designpuma – Holland illusztrátor – Rudy-Jan Faber

A címbe nagyjából mindent belegyömtünk, amit Rudy-Jan Faber-ről sikerült kideríteni: illusztrátor, Photoshop-művész, aki a hollandiabéli Leeuwarden-ben él és alkot. Erre tovább.


Gyerekszoba – Darabolt unikornis

Szép mese az unikornisról és a darabolós gyilkolásról. Kezdődhetne úgy, hogy egyszer volt, hol nem volt az utolsó unikornis a világon...csak sajnos darabokban találtak rá egy dobozban. Erre tovább.


Kedvenc Otthon – Egy őszinte lámpa

Lámpa bármiből lehet, ami emlékeztet minket egy burára (de persze abból is, ami nem...), vágható/fúrható/lyukasztható, és nem olvad el a hő hatására. Erre tovább.


Lisztesláda – Typo székek

Miután megvolt a typo alakú asztal poszt, itt az idő, hogy megalkossam a typo alakú szék posztot is, nemdebár? Erre tovább.


Mindennapi Betevő – Magyar győztese lett a Write4Goldnak 2011-ben

Idén is magyar csapat nyerte a szombaton lezajlott Write4Gold nemzetközi graffiti verseny kelet-európai döntőjét! Erre tovább.


Otthon, édes – A vidék íze és egyéb ajánlatok

Vidéken jártam, jártam a vidéket, néhány fotó az utamról. Láttam pipacsmezőt, ami egyből fotóért kiáltott. Erre tovább.


Stilblog – Interjú a Chobopop alkotóival

Orbán Annamária és Gál Csaba állnak a híres, nemzetközileg is elismert Chobopop plüssfigurák mögött. Erre tovább.


Urbansnob – Kiállítás a Tranzitban

Hallani szeretnénk saját hangunkat. Hallani szeretnénk egymás hangját. Látni szeretnénk egymás látásmódját. Erre tovább.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr162975836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása