Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Erre varrjál gombot! Ez a NIKE nagyfőnök irodája...

Erre varrjál gombot! Ez a NIKE nagyfőnök irodája...

2011. június 10. - Mocca

A NIKE nem más, mint egy divat alapú kulturális jelenség. Mark Parker a cég nagymestere, akit egyébként a szakma 2010-ben az év cégvezetőjének választott, és aki visszahúzódó természete miatt megkapta a legalább ennyire értékes anti Donald Trump érdemrendet is, meg hab a tortán.

Mr. Parker a nagy nyilvánosságot kerülve, inkább a színfalak mögött lapulva vezényli a 27 milliárd dolláros vállalat ügyeit, ez azonban, ha bekukkantunk irodájába – a szervezett rendetlenség übermenyországába –, máris érthetővé válik, hiszen ki akarna kilépni, a gyűjtők körében alsó hangon is legalább fél karral felérő, többek között Hiroshi Fujiwara, Futura, KAWS, Marc Newson és Lil 'Penny relikviák békés káoszából az állandóan hülye kérdéseket feltevő pimasz újságírók karmai közé? (A bejegyzés 2011-ben készült. A szerk.)

via: slamxhype

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr372973220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása