Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kultúrmazsola 14.

Kultúrmazsola 14.

2011. június 05. - Darqo

Elmaradhatatlan bloglapozónk 14. állomásához érkeztünk. De ti már ezt biztos sejtettétek, annyira rendszeresek vagyunk, hogy. A folytatásban mindenféle jóságot találtok, a világ minden pénzéért se hagyjátok ki.


Ágy-asztal-tv – Nemzetközi egyilyetatelekre

Jelentem, még mindig nem örököltem álomnagykertes álomkisházat az álomhegyekközt. Erre tovább.


Dekooder – Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Leah Dieterich édesanyja mindig azt mondta a lányának, hogy mondjon köszönetet mindenért, amit az életben megtapasztal. Úgyhogy így is tett. Köszönőleveleket ír nap mint nap. Erre tovább a posztomhoz.


Dekooder – Apró közellenségünk: a kullancs

Bár se, szeri se száma a témával foglalkozó írásoknak, úgy vélem nem lehet a kérdésről elégszer beszélni vagy elbagatellizálni. Erre tovább Mocca posztjához.


Designpuma – Kiállítás: Tim Burton múzeumban is szórakoztató

Május utolsó hétvégéjén nyitotta meg kapuit a Tim Burton munkáival foglalkozó, talán eddigi legátfogóbb kiállítás, a los angeles-i LACMA múzeum gyomrában. Erre tovább.


Gyerekszoba – Star Wars zsírkrétával

Ezer és ezerféleképpen ihlette meg már a Star Wars - vagyis a Csillagok Háborúja - a nagyérdeműt, főleg ugye, a rajongókat. Erre tovább.


Kedvenc Otthon – Gasztro&Design: Istenien görög

Öveket becsatolni, a mai pénteket a hétvégével együtt miniszabinak minősítem, az Égei-tenger déli részére utazunk! Erre tovább.


Lisztesláda – Bálnakvárium

A bálna gyomrából ugyan Pinokkió már kiszabadult, de Bobby, a retardált aranyhal, aki fél uszonnyal és negyedannyi aggyal született, nos, ő nem igazán tudta merre kell indulni a tüsszentés közben. Erre tovább.


Mindennapi Betevő – A Chrono Shredder avagy a gyilkos naptár

Rohan a világ, minden dolog ideiglenes, az időben visszamenni nem tudunk, minden ami elmúlt, megváltoztathatatlan. Erre tovább.


Otthon, édes – Cannes ihlette címke

A Cannes-i Filmfesztiválra a San Pellegrino, mint az esemény támogatója limitált példányszámban piacra dobott olyan San Pellegrinos üvegeket, melyet a cég, kifejezetten a fesztiválra címkézett fel. Erre tovább.


Stilblog – Az életed egy kupacban

A svéd Sannah Kvist rendhagyó fotósorozatában 80-as években született embereket és tárgyaikat mutatja be. Erre tovább.


Urbansnob – Önkéntesként Katmanduban

Romics Kati két hétig buddhista szerzeteseket tanított Nepálban. Ez már önmagában is elég érdekes, ráadásul szabadidejében árvaházban segített, elefántot fürdetett, nepáli mozikban kacagott. Erre tovább.


A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr712957057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása