Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kultúrmazsola 13.

Kultúrmazsola 13.

2011. május 29. - Darqo

A 13-as szám nekem mindig szerencsét hoz, de én amúgy is fordítva vagyok bekötve. Immáron 13. alkalommal ajánljuk barátaink legérdekesebb posztjait, és hogy legyen is valóságalapja az iménti kijelentésemnek, épp a mostani kultúrmazsolában adhatok hírt arról, hogy benne vagyunk AZ újságban. Fogadjátok szeretettel ezen a héten is a posztajánlót!


Ágy-asztal-tv – Nyárköszöntő bodzaital és egy provence-i fogadó

Most raktam össze a 6. üveggel a héten, a fiúk annyira szeretik, hogy nem győzöm csinálni. Persze ezt nem Benedek mondja. Erre tovább.


Dekooder – Csak miattunk létezik, ezért múlik

Gregg Segal fotóművész Remembered című képsorozatában az idő múlásával és az idő érzékelését alternatív valóságba helyező betegséggel szembesíti a nézőt. Erre tovább a posztomhoz.


Dekooder – Élőház, ökoház, ökoláz

Sokak vágyálma egy olyan ház, ami távol a város zajától, kellemes környezetben található, ahol a kényelemhez szükséges elemek harmonikusan egybeolvadnak a természettel. Erre tovább Mocca posztjához.


Designpuma – Legszebb bárszék, legszebb puff

Legalábbis a legszebbek közül való Hyunsoo Choi, koreai designer munkája, a Leaf sorozat. Erre tovább.


Gyerekszoba – Kisemberek a nagyvilágban

Mindenkinek Liliput ötlik először eszébe, egyértelmű, ha ezt a képsorozatot megnézi. Erre tovább.


Kedvenc Otthon – Farmer, de nem a szekrényben

A minap csendes megemlékezést tartottam a kamaszkori, rongyosra hordott 501-esemről, nagy kedvenc volt...Erre tovább.


Lisztesláda – Beszámoló a Nike „Fuss Városliget!”-ről

Múlt szombaton, mint ahogyan azt meg is írtuk előtte, megkezdődött a 4 eseményből álló FUSS BUDAPEST futósorozat. Erre tovább.


Mindennapi Betevő – Absolut divat

Az Absolut vodkától sosem állt túl messze a divat, gondoljunk csak A 90-es években Absolut kampányaira, melyeket nem kisebb divatikonok terveztek, mint Tom Ford vagy Jean-Paul Gaultier. Erre tovább.


Otthon, édes – Nyárra hangolva

Nyárra hangolódunk, végül is megérkezett, a langymelegben már este is ki lehet ülni a teraszra. Erre tovább.


Stilblog – Bolha a Blahán!

Lehetsz lelkes piaci kofa-, kutató vagy mindkettő, gyere el a Fogasházba, ahol mostantól minden hónapban bolhapiacot rendez a Prop Club. Erre tovább.


Urbansnob – Figyelj, mert kiállítunk!

Kiállításunk apropója a tavaly novemberben indult “Mutasd meg a Te Budapested!” fotópályázatunk, melyre olyan remek fotók érkeztek tehetséges fiataloktól, amikből a legjobbakat Nektek is látnotok kell. Erre tovább.


Trend Guide – Megjelent a Toplista Design 2011!

És végül a jó hír: megjelent a design, építészet, belsőépítészet és divat iránt érdeklődők „kézikönyve” designőrültektől, designőrülteknek. Rengeteg érdekes téma mellett a Manzárd Café is benne van egy terjedelmes ökodesign cikkel. Nézd meg itt az ajánlót!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr332937434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása