Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kora nyári őrületek

Kora nyári őrületek

2011. május 28. - Darqo

Gyorsan telnek a hónapok, hamarosan letudhatjuk májust is. Mindjárt fél év telik el ebből az évből, és nem sokkolásképpen mondom, de hipp-hopp ránk zuhan a karácsonyi készülődés. Persze előtte még nem maradhat el a nyár, ami üdítő lehűlésekkel tarkítva, kellemesen korán köszöntött be idén. És mint ahogy a nyár sem, az elmúlt időszak legőrültebb designcuccairól szóló szubjektív gyűjtésünk sem maradhat el ebben a hónapban. Idő-és nyárlassító válogatás következik a folytatásban.


A Need/Want lyukas pohár semmiképpen sem az éltető vizet akarja megvonni a szánktól, sokkal inkább a víz felesleges pazarlásáról kívánja leszoktatni a vásárlókat, a határvonal kényszerű betartatásával.


A kettévágott, falra akasztható antik teáskanna az ékszerek, sálak és könnyű kiegészítők jópofa tárolására szolgál.


Bormániás bringamániásoknak kötelező darab Jesse Herbert bortartója, amellyel könnyedén szállíthatják az esti kikapcsolódáshoz szükséges nedűt.


Nyár, Balaton, hekk, lángos, vattacukor, főtt kukorica – elmaradhatatlan kellékei egy kellemesnek ígérkező napnak. Ilyen lehet akár a képen látható kukoricamorzsoló is gyerekes családok vagy harapni lusta felnőttek számára.


Az imént bemutatott bortartó mellé mindenképpen valami különleges bornyitó dukál, hogy elkápráztathasd a barátaidat. A Screwnicorn pont ilyen.


Egy jó horrorfilmnézős szombat éjszaka elengedhetetlen kelléke kell legyen valami undorító. A kézzel készített (én kérek elnézést) ujjszappanokkal tuti a sikítófrász a fürdőszobában!


Reggeli kávéhoz ajánlom ezt a – sajnos nincs rá jobb szó – cuki süteménytartót, amely a bögrére akasztható, hogy kis adagokban ugyan, de mindig kézközeli és könnyen szállítható állapotban legyenek a nassolni valók.


Gusztustalan kiegészítővel sokkolhatjuk a népet, ha mostantól az iStuck nyúlós rágógumi-tartóját használjuk iPodunkhoz.


Ha szívesen próbálkozunk a kínai ételek hagyományos fogyasztásával, de nem igazán bízunk a tehetségünkben, ez a 2in1 konyhai kiegészítő lehet a tökéletes megoldás.


Végül, de nem utolsósorban pedig: fel a kezekkel, vagy lecelluxozlak!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr302937380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása