Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Loft már megint Stockholmból

Loft már megint Stockholmból

2011. május 23. - Mocca

Csuda tudja mi lehet az oka, de képtelen vagyok leszakadni erről a loft témáról, pláne nem, ha a példa ismét skandináv. Mi az, ami ebben a változatosság kedvéért szintén Stockholmban található penthouse lakásban megfogott? Kezdhetném ugyan sorolni az északi népek lakberendezési kultúrájára jellemző kliséket: emberközeli, hagyomány tisztelő, natúr vagy dominánsan fehér, de ezt itt és most hanyagolnám.

Inkább néhány olyan részletet emelnék ki a lakásból melyek azonnal a gyengéimmé váltak. Ilyenek például a meghitt odagubózásokra első osztályú sarokkuckók, a sokat megélt, "echte" 20-as évekből átmentett brutális diófa asztal, és persze a tudatosan itt-ott el[r]ejtett vintage relikviák sem maradhatnak le a listáról.

És nincs még vége, mert ha egyszer sikerül végre felnőnöm, majd nekem is kell minimum két ilyen fehérre meszelt kéménykürtő, egy a konyha, egy pedig a nappali vagy valamelyik szoba közepére. Továbbá, ha néha felnézek a plafonra legalább ennyi gerendát – amitől egyből lájtosan rusztikus illat terjed a levegőben – szeretnék látni majd odafent. A tetőtérből a teraszra kilépve pedig, már csak sör, virsli és ódák...

via: norwegian moodsSkeppsholmen

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr652924251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása