Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kultúrmazsola 12.

Kultúrmazsola 12.

2011. május 22. - Darqo

Mielőtt kiszabadulnátok a természetbe ezen a kora nyárias hangulatú vasárnapon, gyűjtsetek egy kis inspirációt a haverblogok heti írásaiból!


Ágy-asztal-tv – Találkozzunk?

Ha szerveznék egy ÁAT-blogtalálkozót, ahol összejöhetnénk, dumálhatnánk, ilyesmi, milyen programon vennél részt szívesen? Erre tovább.


Dekooder – Szívmelengetően szép sziluettek

Csak egyetlen papírlap és egy éles vágóeszköz. Pusztán a két kezének segítségével készít szívmelengetően szép sziluetteket Joe Bagley bostoni művész, mindenféle extra trükk vagy lézeres vágási technika használata nélkül. Erre tovább a posztomhoz.


Dekooder – Gereben 10, meg néhány válaszra váró további kérdés

Egyik szemem sír, a másik meg nevet. Azért kezdem a síros résszel, mert nem szeretném, ha a dramaturgia átgondolatlanságának következményeként e rövid poszt végén az olvasó velem együtt dőlne a saját kardjába. Erre tovább Mocca posztjához.


Designpuma – Zajos történet Ausztráliából

Luke Byrne ausztrál fotós, akiről nem tudni semmit, azon kívül persze, hogy kedveli a zajos, trash-be hajló felvételeket, melyek mintha egy hosszú történet véletlenszerűen elkapott pillanatai lennének...Erre tovább.


Gyerekszoba – Szimpla öltözés

A gyerekeknek szánta Peter Bristol ezt a szekrénykét, amiben eltévedni nem lehet, mert a fiókok, zseniális módon, az adott ruhadarabot formázzák. A poszthoz erre tovább. Itt pedig egy kérdőívet tölthettek ki, mert a Gyerekszoba nagyon kíváncsi a blogjukkal kapcsolatos véleményetekre. Mi már válaszoltunk!


Kedvenc Otthon – Kábeltakaró mint faldekoráció

A mindent elborító, örökké összegabalyodó, és a látványt rondító kábelek "eltüntetésére" ad megoldást Tania de Cruz, portugál születésű designer szüleménye, amivel egyenesen faldekorációvá avanzsálja a kábelcsatornát. Erre tovább.


Lisztesláda – Joe Fenton több éves projektje

Joe Fenton egyike azoknak a szöszmötölős művészeknek, akikre én türelmetlen (és lusta) természetemnél fogva mindig csodálattal vegyes wtf fejjel nézek. Erre tovább.


Mindennapi Betevő – Eliz Dream szürreális fotói

Pop art vagy polgárpukkasztás? Hogy kinek mi azt döntsétek el ti, klisékből építkező szürreális fotóiról. Erre tovább.


Otthon, édes – Sajtjelölők

Ha a sajtot, mint desszertet helyettesítő zárófogást kínálsz és a felhozatal több tételt is rejt, jelöld a vendégek részére ekképpen, mielőtt te magad is elfelejtenéd, mit rejt a kínálat. Erre tovább.


Stilblog – The Burning House Project

Mit vinnél magaddal, ha égne a házad és a számodra legkedvesebb néhány darabot kellene kiválasztanod? Erre tovább.


Urbansnob – Mi a szép egy rozsdás csőben?

Tarnóczi Jakab egy 17 éves srác Salgótarjánból, akinek zsenge kora ellenére határozott elképzeléseim vannak az életéről. Erre tovább.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr152922075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása