A 5.5 Designers stúdió által tervezett formabontó porcelán tálakkal kellő inspirációt szerezhetünk a napi menünk kiválasztásakor. A 2003-ban indult francia cég ételalakú tálkollekciójával a zilált hétköznapi rohanásba kellemes előretervezhetőséget, rendszerességet vihetünk. Hétfőn csirke és hasábburgonya, karaj és zöldborsó kedden. Szerdán ehetünk kolbászt krumplipürével, steaket és zöldbabot csütörtökön. Pénteken élvezkedhetünk egy kevés sült hallal és rizzsel, míg szombaton megengedhetünk magunknak egy kis sonkát és makarónit, vasárnapra pedig sertéssültet karfiollal a hét megkoronázásaként. A „Daily Menu”-vel világos elképzelésünk lehet arról, hogy mit szeretnénk enni. A fent felsorolt ételek nem iránymutatóak, minden a fantáziánkra van bízva.
via: zeutch