Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kultúrmazsola 11.

Kultúrmazsola 11.

2011. május 15. - Darqo

Az idő nem túl kedves hozzánk, így napozás helyett lehet inkább blogokat olvasni. Haverjainknál jártunk, immár 11. alkalommal.


Ágy-asztal-tv – Sztárok otthonai - Moby

A mai posztban Richard Melville Hall, ismertebb nevén Moby, - aki DJ, énekes-dalszerző és zenész - otthonába nézünk be. Erre tovább.


Dekooder – Utazás a makettvilágban

Utazni támadt kedvem. Biztos vagyok benne, hogy az egyre inkább tomboló tavasz teszi ezt velem, és gyanítom, hogy egyáltalán nem vagyok egyedül ezzel a határozottan erősödő érzéssel. Erre tovább a posztomhoz.


Dekooder – Évszak(váltás) - Villa Mina, Mykonos

Nem tudom ki hogyan szokta ezt csinálni, nálam általában az ébredés utáni kötelező, komótos kávé szürcsölgetés, illetve az ezt követő reggeli virágöntözés a reboot ideje. Erre tovább Mocca posztjához.


Designpuma – Tod Seelie - öt kontinens, húsz ország, dög fotók

Tod Seelie eredetileg Cleveland-ben született, majd Brooklyn-ban telepedett le, közben azonban bejárta öt kontinens, több mint húsz országát és közben fotózott, természetesen, hiszen ebből él. Erre tovább.


Gyerekszoba – Csernobili gyerekszobák

A csernobili atomkatasztrófa 25. évfordulójához érkeztünk idén, ebből az alkalomból képsorozatok és cikkek hada lepte el a sajtót, a 25 év alatt végbement pusztulásról tudósítva. Erre tovább.


Kedvenc Otthon – Kiskertemben 1.

Szezonális sorozat indul. Mostanában a kert körül forognak a gondolataim, és azt gyanítom, hogy mások is így vannak ezzel. Erre tovább.


Lisztesláda – Moby - Be The One

Mindig jóleső érzéssel tölt el bennünket, ha magyar produkciót mutathatunk be a blogunkon, és ehhez az kell, hogy a kis hazánkban élő tehetséges művészek minél többen küldjék is el a műveiket nekünk. Erre tovább (by the way, ennek mi is örülnénk!)


Mindennapi Betevő – Weimari graffitis porcelán étkészlet

Weimar a király - Az oldschool lesz a newschool! Ez az üzenet, egyenesen az utcákról a tányérra. Erre tovább.


Otthon, édes – Mosakodj bögrében!

Miben mossa arcát egy olasz, hogy életet verjen magába reggel, még a kávézás előtt? Erre tovább.


Stilblog – Guerilla Knitting Budapesten

Budapest egyik központi helyén több tereptárgy is – ha ugyan csak pár órára, napra – egy kedves, bohém, színes hellyé, tárggyá változott. Erre tovább.


Urbansnob – „két évig nem volt semmi célom a fotózással”

Garam Gergő évente egyszer elmegy a Japán-kertbe, Kosztolányit olvas és fotóz. Nem is akárhogyan. Erre tovább.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr32902778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása