Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kultúrmazsola 10.

Kultúrmazsola 10.

2011. május 08. - Darqo

Szép kerek szám. Gyönyörűséges, bár esős 10. kultúrmazsolázásunk következik a folytatásban kedvenc blogjaink heti írásaiból. Enjoy!


Ágy-asztal-tv – Kitenném 16.

Demján Sándor a következőket gondolja: jelenleg nem még több művészre van szüksége ennek az országnak, hanem dolgozó, termelő emberekre. Mérhetetlenül elszomorodtam a hír hallatán. Én is, úgyhogy a poszt folytatása csakazértis sok-sok művész alkotásával itt található.


Dekooder – Az a lényeg, ami legbelül van!

Nick Veasey röntgenfotós mindent átvilágít, amit csak el tudunk képzelni. Legyen szó egy tyúkról, egy markológépről vagy éppen egy Boeing 777-es repülőgépről, semmi nem menekülhet előle. A posztom folytatását erre keressétek.


Dekooder – Isteni ez a fürdőszoba!

Művészeti alkotásoknál még csak-csak, a design, főleg annak úgynevezett „home coulture” szegmensében viszont meglehetősen ritkán van arra példa, hogy a spirituális ihletet egy istenség szolgáltatná. Mocca írását itt találjátok.


Designpumpa – Milánó 2011. - Rombútor kertészet

Sorozatgyártásba biztosan nem kerülnek, így akár tekinthetjük őket művészeti alkotásoknak is, de legjobb, ha a Peter Bottazzi és Denish Bonapace reciklált bútorkertészetét inkább inspirációként fogjuk föl, és nekilátunk a barkácsolásnak...Tovább az érdekes bútorokhoz.


Gyerekszoba – Tea búvár

A teatojások reneszánszát éljük (itt a blogon is számtalan jópofa mutációt volt szerencsénk felvonultatni a kacsától a robotig), ami talán annak köszönhető, hogy a filteres teák praktikuma nem ellenpontozza kellőképpen az ömlesztett kiszerelésű teafüvek minőségét. A jópofa búvárért katt ide.


Kedvenc Otthon – Vintage Chic

A Vintage Chic honlapján bútorokat, kiegészítőket, üvegtárgyakat is találtok. Filozófiájuk szerint eklektikus, sikkes, merész otthonteremtő tárgyakat gyűjtenek össze, szem előtt tartva az értékmentést, a minőséget, és a régmúlt tárgyainak újrahasznosítását, méltóságuk felidézését. Az egyedi bútorokért nézzetek át ide.


Lisztesláda – Dexter poszterek

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretem a Dexter c. sorozatot, és nem tudom eléggé várni a szeptemberben induló 6. évadot. Én is és én sem, úgyhogy itt nézegethetitek addig is a posztereket.


Mindennapi Betevő – Amerikai geek ikonfestészet

Valahol azt olvastam, hogy a kreatív felnőtt a gyermek, aki túlélte. Hogy ez mennyire, de mennyire így van, arról itt bizonyosodhattok meg.


Otthon, édes – Bőröndmatricák anno

Az élményt és az emlékeket senki nem veheti el az embertől. Ha abban a korban éltem volna, amikor a bőröndmatricázás aktív sportnak számított, biztos, hogy én is űzöm. Nézd meg itt, hogy miket ragasztottak anno.


Stilblog – Horváth Eszter édes élete

A Sugar! design cukrászatról biztosan hallottatok már. Az egyedülálló berendezés és a mesés sütemények mindenkit becsalogatnak az utcáról, képtelenség ellenállni a kísértésnek. Egy remek interjút találtok errefelé.


Urbansnob – 2010 legjobb utazási fotói

Az utazásokat felidézni mindig szuper dolog. 2010 legjobb utazási fotóit  a Királyi Földrajzi Társaság állította ki Londonban. Ezekből találtok itt egy remek válogatást.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr582885302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása