Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kultúrmazsola 9.

Kultúrmazsola 9.

2011. május 01. - Darqo

Ma is átnyálaztuk a haverblogok heti termését, és találtunk pár érdekes dolgot. Örvendetes módon sok hazai témával is találkoztunk. Hogy mi következik a folytatásban? Egyedi tükrök kishazánkból, kívánságtábla Alaszkában, lelkes magyar csapat divatfotói, magyaros lakberendezési tárgyak, tapétás megemlékezés a Királyi esküvőről, néhány Like-ikon újragondolás, majd ismét Királyi esküvő és a Street Art, Tweed szerkó és a bringa, magyarosan újragondolt használati tárgyak, valamint egy kis Királyi esküvő Puma cipőben.


Ágy-asztal-tv – Hot Design Mirrors!

Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek Kóródi Zsuzsanna üvegművész tükör-sorozatát. Tovább a poszthoz.


Dekooder – Kérdezz minket, halandó embereket!

A nyilvános installációk mestere, Candy Chang visszatért, hogy egy újabb elgondolkodtató projekttel hívja fel a figyelmet pár fontos kérdésre. Tovább a posztomhoz.


Designpumpa – Magyar divatfotó feketében - neveket megjegyezni

A Black címet viselő sorozat egy fiatal és lelkes magyar csapat munkája. Tovább a poszthoz.


Gyerekszoba – Interjú - Egy légies bölcső

Mindig örül a szívünk, ha magyar tervezésű gyerekbútorba botlunk. Már ha az szemmel láthatóan egyedi és művészi igénnyel megtervezett és a felhasznált anyagok terén is igényes. Tovább a poszthoz.


Kedvenc Otthon – Királyság

A szigetországot izgalomban tartó királyi esküvő ihlette ezt a tapéta kollekciót, amit a népszerű brit cég, a Graham & Brown dobott a piacra. Tovább a poszthoz.


Lisztesláda – F*ck your likes!

Leonard Savage is rájött arra, hogy a facebook kimeríthetetlen aranybányája a parafrázisoknak, ezért készített is egy sorozatot a LIKE ikon újragondolásairól. Tovább a poszthoz.


Mindennapi Betevő – A Királyi esküvő és a Street Art

Fontos nap a mai a briteknek. A szemek a képernyőre tapadnak és Angliában megáll majd az élet. Tovább a poszthoz.


Otthon, édes – A Tweed- futam

Hagyd a testhezálló bicajosnacit és a Kevlar sisakot másra, öltözz természetes anyagba, hovatovább tweed szerkóba, pattanj régimódi bicajod nyergébe és éld át a Sherlock Holmes regnálásakor létezett igazi brit hangulatot. Tovább a poszthoz.


Stilblog – Dombon a tanya

A Dombon a tanya a Na-Ja hölgyek új projektje Stibrányi Eszterrel kiegészülve. A projekt lényege hagyományos használati tárgyaink újraértelmezése, és ez által megőrzése, életben tartása. Tovább a poszthoz.


Urbansnob – A Puma szeme Angliára szegeződik

Esküvői őrület mindenhol. Vilmos és Kate nevével és arcképével találkozunk mindenhol, még a Pumák nyelvén is. Tovább a poszthoz.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr952867000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása