Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bent a CETben, avagy egy fotózás margójára

Bent a CETben, avagy egy fotózás margójára

2011. április 26. - Darqo

Múlt hét pénteken a Trendguideos blogger csapatot fotózásra invitálták. Az ok, amiért összehívtak minket egy közös kép erejéig, hogy a Toplista Magazin legújabb darabja a designról szól majd. Miután szervesen részt veszünk a lapszám készítésében, személyünket mindenképpen megörökítendőnek és bemutatandónak nyilvánították. A jól megválasztott helyszín nem más volt, mint a sajnos nyögvenyelősen készülő CET.

A bálnát formázó építmény belülről még ipari hangulatot áraszt magából csupasz betonfalaival, padlójával, a ki-be-össze-vissza-szét lógó drótokkal, a mérhetetlen mennyiségű porral, mégis jó volt benne sétálni és elképzelni, hogy vajon milyen lesz majd kész állapotban, ha egyszer végre átadják a nagyközönségnek.

Mire megérkeztünk az óriási konferenciaterembe, a CET fejébe, a fotós, Miklóska Zoltán és a művészeti vezető már „előkészítette” a terepet. A választás miatt nem lehetett egy rossz szavunk sem, nekünk csak be kellett állni a kívánt pózba, kedvenc designtárgyunkkal. Mint utólag megtudtuk, szépen, „fegyelmezetten” viselkedtünk, ami meglepő, mert leginkább egy jól induló osztálykirándulásra hasonlított az egész. Kár, hogy nem lehetett ott minden blogger a Trendguideos csapatból!

Ezeket a képeket én lőttem, a végeredményt keressétek majd a hamarosan megjelenő Top Lista Design 2011 magazinban.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr212854720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása