Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kultúrmazsola 8.

Kultúrmazsola 8.

2011. április 24. - Darqo

Hiába a szépséges idő, a sokaknak ünnepi hétvége, elmaradhatatlan blogválogatásunk nyolcadik állomásához érkeztünk. Mi foglalkoztatta ezen a héten a haverblogok szerzőit? Értelmes gondolatok, érdekes témák sokasága a kavics egyszerűségű képnézegetős tucatblogok mellé.

 


Ágy-asztal-tv – Mission Imposible?

Akik régebb óta olvasgatják a blogot, talán emlékeznek rá, hogy párszor kifejtettem már, mennyire szeretnék egy kis házat vidéken. Tovább a poszthoz.


Dekooder – Madárlakótelep

A lakótelepeket bárki felismeri és azonosítja, valószínűleg éppen ezért asszociáltam erre Eveline Visser holland tervező „Vogelstad” című projektje láttán. Tovább a posztomhoz.


Dekooder – Egy karizmatikus divatdiktátor Törökországból

Mi lenne, ha feltenném a kérdést: meg tudsz nevezni tíz divattervezőt, aki nagy hirtelen az eszedbe jut? Tovább Mocca posztjához.


Dekooder – Pályázat: Tervezd meg a kabalánkat!

Plusz egy a dekoodertől. Összedugtuk a fejünket és jól kitaláltuk, hogy mi lenne, ha a dekooder nyitott pályázati lehetőséget hirdetne kreatívok számára? Ha érdekel, a részleteket itt találod.


Designpumpa – Meztelen nők golyóstollal... Húsvétra...

Ha nem lenne elérhető részletes képzőművészeti múltja, azt gondolhatnánk, Juan Francisco Casas tökélyre fejlesztette az értekezleten unatkozva golyóstollal alkotás művészetét. Tovább a poszthoz.


Gyerekszoba – Zombinyulambulam

Hogy ez a húsvét se maradjon abszurdisztán és rémálmok nélkül, kényszert érzek, hogy megmutassam ezt a gyönyörűséges zombinyulat, aminél rettenetesebbet nem nagyon lehet fellelni a neten. Tovább a poszthoz.


Kedvenc Otthon – (Ne) Játssz az étellel!

Nekem is mondták sokszor, tőlem is hallják eleget a srácok, az étel nem játék. Tovább a poszthoz.


Lisztesláda – Sonya Kozlova photography

Sonya Kozlova 18 éves, moszkvai születésű fotós fiatal kora ellenére minőségi képeket készít. Tovább a poszthoz.


Mindennapi Betevő – LEGO nagyjelenetek

A LEGO - azon kívül, hogy Fluor Tomi megénekelt két kicsit - azért annyira népszerű a mai napig, mert szinte bármit le lehet másolni ezzel a kis színes építőjátékkal. Tovább a poszthoz.


Otthon, édes – A CEThal gyomrában

A Trendgiude-os bloggerekkel részt vettünk egy fotózáson. A helyszínmegjelölés tekintetében a Trendguide szervezői jól választottak, a CET-be álmodták a fotózást. Tovább a poszthoz.


Stilblog – Tűzfal rehab a Király utcában

A Suppré-Neopaint csapat munkájának köszönhetően született újjá egy hatalmas tűzfal a Kazinczy és Király utca sarkán a hetedik kerületben. Tovább a poszthoz.


Urbansnob – Szevasz tavasz

Hova menjünk húsvétkor? Néhány ötlet, arra az esetre, ha nincs vidéki ismerős, nagyi, vagy családi program. Tovább a poszthoz.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr912850873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása