Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fiat 500 a szobában

Fiat 500 a szobában

2011. április 20. - Darqo

A Milánói Nemzetközi Bútorvásáron bemutatták az új Fiat 500 design kollekciót. Ne tessék egyből a női szíveket rabolgató autóra gondolni, vagyis ne általános értelemben. A Meritalia olasz bútorgyártó cég a Fiat elnök, John Elkann leginkább botrányairól híres öccsével, Lapo Elkann-nal karöltve álmodta meg és készítette el legújabb bútorkollekcióját, mely a közkedvelt kocsi formáit használja lakberendezési tárgyaihoz.

A kollekció három változatban tiszteleg a márka öröksége előtt. A Picnic az eredeti, 1957-es évjáratú Fiat 500-as orrából készített dohányzóasztal, üvegből készült asztallappal, a Cincin nagyjából ugyanaz, mint a piknik asztal, kivéve azt a tényt, hogy nincs kereke, valamint van még egy Panorama kanapé is. A gyűjtemény darabjai az olasz nemzeti trikolór színei mellett még számtalan másik színben vásárolhatóak a gyártó honlapján, gondolom jó borsos áron. Rajongóknak kötelező!

via: freshome

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr122840492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása