Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kultúrmazsola 7.

Kultúrmazsola 7.

2011. április 17. - Darqo

És itt is a lassan már hagyományossá váló mazsolázás, mostantól megspékelve a Dekooderes posztjainkkal, plusz most egy ráadás híradás is bekerült a Trend Guide-os sajtótájékoztatóról, melyen nagy örömmel vettünk részt több mint egy héttel ezelőtt.


 

 

Ágy-asztal-tv – DEDON - love or hate?

 

Mivel nem egy (legalábbis) mediterrán ország vagyunk, ahol majd egész évben kint is élvezhető a klíma, a kültéri bútorok vásárlása kapcsán általában dönteni vagyunk kénytelenek. Olvass tovább!


 

 

Dekooder – Bakelit tető = Menő!

 

Lehet szépítgetni a dolgokat, de a hagyományos tetőfedő anyagok manapság már szépen lassan kiesnek a menő kategóriából. Olvass tovább!


 

 

Designpumpa – Story Vases - Afrikai történetek drótvázon, üveggel kifújva

 

A holnap kezdődő, milánói design-seregszemlén mutatkozik be a svéd Front szép és erős történettel átitatott kollekciója, a Story Vases. Olvass tovább!


 

 

Gyerekszoba – Tearobot

 

Továbbra sem osztom azt az általános nézetet, miszerint evés-ivás közben tilos lenne a játék, sőt! Olvass tovább!


 

 

Kedvenc Otthon – Viva la Mexico!

 

Színek kavalkádja, fűszeres ételek, fiesta, taco és tequila - mi jut eszetekbe erről? Olvass tovább!


 

 

Lisztesláda – Vállfa szék

 

Mindannyiunknak előfordult már, hogy nem volt elég vállfája a szekrénybe, ezért kénytelen volt egy darabra több inget vagy kabátot akasztani. Olvass tovább!


 

 

Mindennapi Betevő – Fertőzzön meg a Design!

 

„I am a virus.” - mondja Pieke Bergmans holland designer. Ő egy kreatív kór a vizuális egysíkúság ellen és munkáival fertőz minket. Olvass tovább!


 

 

Otthon, édes – Supersize me

 

Tegnap a tapétákról volt szó, maradjunk e témánál. A képeken 18-19. századi arisztokraták nagyított portréit látod tapétaként feltéve. Olvass tovább!


 

 

Stilblog – Ünnepeljük együtt a Föld Napját egy fotópályázattal!

 

Április 22-én, mint minden évben a Föld Napját ünnepeljük.
 Osszuk meg egymással képekben, ki hogyan látja a Földjét! Olvass tovább!


 

 

Trend Guide – Bemutatkozunk

 

Remek hangulat volt a Trend Guide több mint egy héttel ezelőtti sajtótájékoztatóján, fánk és pezsgő, design portálhoz illő környezetben a Code Decode üzletében. Kár, hogy nem volt ott minden blogger a társaságból. A kiadó, Wiszkidenszky András mellett Martinkó József főszerkesztő mutatta be a desingblogokat tömörítő új portált. Emellett szó esett arról is, hogy nemsokára egy nyomtatott lappal is a design kedvelők szívébe lopjuk majd magunkat, a Toplista magazin következő száma ugyanis éppen ezzel a témával foglalkozik majd. Nézegess képeket itt!


 

 

Urbansnob – Ilyen egy soproni srác szemében Budapest

 

A „Mutasd meg a Te Budapested!” fotópályázat kitűnő fotósait bemutató sorozatunk második részében Hujman Attilát ismerhetitek meg. Olvass tovább!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr302831596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása