Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nyomokban fej nélküli lények

Nyomokban fej nélküli lények

2011. április 12. - Darqo

Fredrik Färgs designer neve (Färgs) svédül annyit jelent, hogy színes, az általa tervezett berendezési tárgyak meglepően visszafogott színhasználata viszont nem feltétlenül árulkodik színes egyéniségről. A látszat persze csal, az igazi csettintés a formavilágban és az anyaghasználatban rejtőzik.

A Succession nevű bútorcsalád első, kötözött sonkára hasonlító darabjának megtervezésekor még maga sem gondolta volna, hogy elkészültekor külön egyéniséggel rendelkezik majd, és idővel sok másik családtag követi a sorban. A finoman szólva is érdekes, nyomokban fej nélküli állatokra hasonlító bútorok ránézésre rendkívül kényelmesnek tűnnek, a könyvespolcok pedig igazi szülőként magasodnak föléjük.

Aki esetleg a Milánói Design Héten jár és szívesen megtekintené élőben a svéd tervező különleges bútorait, pontosabban 3 darabot belőlük, mindenképpen látogasson el a design világhírű milánói központjának nevezett Superstudio Piu-ba április 12-17-ig, a Swedish Love Stories című kiállításra.

via: beautiful life

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr432818235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása