Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kultúrmazsola 6.

Kultúrmazsola 6.

2011. április 10. - Darqo

Pár pillanat erejéig csodáljátok meg legújabb haverblogos válogatásunkat, mert van benne minden, mi szem szájnak ingere. Blogger tervezte párnakollekció, fogyókúrázóknak vegatányér, csipetnyi Star Wars, egy új haverblogger és az ő színfürdője, vonalkódfilmek, némi megszemélyesítés, modern matyóhímzés, izlandi divat és egy kevés programajánló a szexuális függőséggel kapcsolatban. Mondom, hogy érdemes hatodszor is mazsolázni. Nem? De.


Ágy-asztal-tv – Egy lakberendező blogger párnái

Hosszas előkészítés után felvirradt tehát a nap, amikor végre előrukkolhatok a mai poszttal, pontosabban azzal, ami benne van. Teljes cikkért katt ide.


Designpumpa – Vega tányér műrákkal, műcsirkével

Dave Wu designer különös tányérjai nem arra szolgálnak, hogy tovább rombolják a húshoz csak ritkán jutó, leszakadó néprétegek kedélyállapotát, bár kétségkívül alkalmas lenne arra is. Teljes cikkért katt ide.


Gyerekszoba – Darth Vader, arcán olvadt sajttal

Hogy az eheti Star Wars adagunk is meglegyen, kénytelen vagyok megmutatni ezt a kenyérpirítót. Teljes cikkért katt ide.


Kedvenc Otthon – Színfürdő

Sir Terence Conran, a világ egyik leghíresebb designere által 1964-ben alapított Habitat 2011-es tavaszi/nyári kollekciójának hangulatképeit hoztam Nektek a hétvégére. Teljes cikkért katt ide.


Lisztesláda – Filmből vonalkód

A vonalkódok olyannyira meghatározzák életünket, hogy a filmekből készített fajta egy kihagyhatatlan ziccer volt. Teljes cikkért katt ide.


Mindennapi Betevő – Terry Border és a megszemélyesítés

Az emberi szem rendkívül érzékeny az arc és testformákra - ha két pont és egy vonal tűnik föl szimmetrikusan elhelyezkedve, rögtön arcot vélünk benne felfedezni. Teljes cikkért katt ide.


Otthon, édes – Modern matyó

Nekem tetszik a matyó hímzés, nagy mennyiségben is, igaz, ezekre a ruhákra csak jelzés értékkel egy-egy motívumot tesznek rá a hímzőnők. Teljes cikkért katt ide.


Silblog – Sruli Recht és az északi misztikum

Fantasztikusan izgalmas dolgok zajlanak Izlandon, Sruli Recht egy újabb példája a csodálatos, sajátos, elszigeteltségében egészen egyedi divatról való gondolkozásnak. Teljes cikkért katt ide.


Urbansnob – The Tiger Lillies és Nan Goldin a Trafóban

A világhírű amerikai fotóművész, Nan Goldin Budapestre látogat és a Trafóban láthatjuk A szexuális függőség balladája című képsorozatát. Teljes cikkért katt ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr502813713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása