Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kultúrmazsola 5.

Kultúrmazsola 5.

2011. április 03. - Darqo

Vasárnapi kultúrmazsolázásunk 5. állomásán azonnal egy örömhírrel kell kezdenünk. Pár hetes, hónapos előkészület után – melynek szerves része a hétvégi posztajánló is – végre megalakult a minket, designbloggereket tömörítő kezdeményezés, és a héten elindult a hozzákapcsolt weboldal is, Trend Guide néven. Itt remélhetőleg egyre több és több saját tartalom mellett kedvenc blogjaink legérdekesebb írásai közül lehet válogatni. Érdemes ellátogatni és szeretni nagyon, mert mi is szeretjük! Ettől persze még nem kímélünk titeket, és ma is kaptok egy szubjektív válogatást a haverblogok legérdekesebb heti cikkeiből.


Trend Guide

“A most létrejött együttműködés révén a legismertebb, legolvasottabb, szakmailag leginkább felkészült szerzők közösségként jelennek meg, közös tartalmi platformot hoznak létre Trend Guide néven. Válogatott írásaik a design világának számos területét érintik, legyen szó az ipari formatervezés, a használati tárgyak, a bútorok, a belsőépítészet területéről, a vágyott és beszerezhető design ikonok széles köréről, burkolatokról, lakástextilekről, kiegészítőkről. Sőt, írásaikon keresztül betekintést nyernek olvasóink napjaink családi ház tervezésének legfrissebb trendjeibe, a nagyobb bútorkiállítások világába, a kortárs építészet, a vizuális kultúra számos kulisszatitkába, érdekességébe.” Tovább az oldalra.


Ágy-asztal-tv – Inspiráló káosz és matrjoskák

Mára olyan képeket hoztam, amelyekkel azokat az olvasóimat szeretném segíteni, akik nem tudják pontosan mi az a színkombináció, ami nekik valójában tetszik. Teljes cikkért katt ide.


Designpumpa – 15 éves a South Park - ünnepi kiállítás New York-ban

Múlt héten, a New York-i Opera Gallery falai között nyílt meg a South Park sorozat 15 évét ünneplő művészeti kiállítás, melynek kurátora a popkultúra elismert alkotója Ron English. Teljes cikkért katt ide.


Gyerekszoba – Ész, hová mész?

Éreztetek már olyat, hogy az agyatok fogja magát, külön életre kel és legszívesebben valahol egész máshol lenne, csak nem a fejetekben? Teljes cikkért katt ide.


Lisztesláda – Judith Supine

Felbuzdulva az Exit Through The Giftshop-on, amit nemrég néztem meg, elhatároztam, hogy újraindítom, illetve folytatom az urban artists sorozatunkat. Teljes cikkért katt ide.


Mindennapi Betevő – Porcelánok másként

Egészen érdekes dolgokat készítenek manapság a tervezők és a művészek, de sokszor  az anyaguk még érdekesebb lehet. Teljes cikkért katt ide.


Otthon, édes – Raklap a beltérben

Raklapból-bútor? Nem először kerül elő, mint téma. Nálam a dohányzóasztal és a tévéállvány az, ami raklapokból épült. Teljes cikkért katt ide.


Stilblog – Hello – Egyedi gördeszkák a hazai piacon

Hamarosan új deszkás divatmárkával, a Hello-val ismerkedhetünk meg. Leventével, a cég vezetőjével beszélgettünk...Teljes cikkért katt ide.


Urbansnob – 13 fotó a múltból

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádok régi fotók közt turkálni. Leginkább a jelentéktelennek tűnő részletek izgatnak. Teljes cikkért katt ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr942794045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása