Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gyíkfajzat - Arturo Arino

Gyíkfajzat - Arturo Arino

2011. április 01. - Airnold

Az organikus design kezd befurakodni az autótervezésbe. Nem tekergő indákra kell gondolni, hisz a száguldás és a növényzet úgy passzolnak össze, mint szandál és szőrmekabát. Csak rá kell pillantani Arturo Arino kis kétüléses örömautójára, hogy egyből leessen, mire gondolok. Persze nem ebből a nézetből.

Hanem innen.

Ugyehogy?

Támadni készülő alligátor, vagy házikedvenc, csonttal a pofájában. Vagy a kettő egyszerre, és az ott a lábszárad. Ráadásul, igazodva a mai környezettudatos „divathoz”, hibrid hajtáslánccal készül, azaz elektromotorok, és egy Wankel-motor, ami több, mint 700 lóerőt szabadít az aszfaltra. Igazi vadállat!

Sajnos ezen kívül nem sokat tudni róla; valószínűleg koncepció marad, hacsak nem talál a tervező egy manufaktúrát, ahol kézzel, aprólékos munkával összerakosgatnak belőle évi pár darabot a gyűjtők nagy örömére.

Via: Yanko Design

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr102789581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása