Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kultúrmazsola 4.

Kultúrmazsola 4.

2011. március 27. - Darqo

Gyorsan telnek a hetek, a nyári időszámítással pedig visszavonhatatlanul be kell köszöntenie a jó időnek, még ha most nem is a szebbik oldalát mutatja a tavasz. Rügyfakadáshoz ajánljuk jó szívvel blogbarátaink e heti írásait, melyben posztertippeket, vízbe dobott metrókocsikat, bűvös csészét és sok más érdekességet találtok. Enjoy!


Ágy-asztal-tv – Kitenném 15.

Sok-sok falra kívánkozó kép, és néhány nem költői kérdés, amire érdemes válaszolgatni...vagy legalább elgondolkodni rajta. A teljes cikkért katt ide.


Designpumpa – Újrahasznosítás: metrókocsikat az óceánba!!!

A Dealware állam és Dél-Karolina között húzódó szakaszon az 1600-as évek óta készítenek mesterséges menedékeket a tengeri élővilág számára. A Metropolitan Transit Authority újrahasznosítási programja révén ez a folyamat most egy teljesen új, kicsit megdöbbentő, kicsit szívszorító, de lenyűgöző szakaszába lépett...A teljes cikkért katt ide.


Gyerekszoba – Laterna magica a reggelihez

A bűvös lámpás vagyis laterna magica a diavetítők őse volt, ám térhódításának a film megjelenése véget vetett. Időnként mégis fel-felbukkan, de legalábbis ihletet ad egy-egy tervezőnek. Talán azért, mert annyira békés, nosztalgikus hangulatot áraszt. Az biztos, hogy miképp a diavetítőnek, a bűvös lámpásnak is sikere lehet a gyerekeknél. A teljes cikkért katt ide.


Lisztesláda – Cinematic

Eric Odgen otthon van a hangulat teremtésben, s a sztárok fotózásában szintúgy. Hasábjainkon ezért most egy semi-film jeleneteket ábrázoló sorozata látható, ahol a képek szinte (nem szinte, hanem full kb.) elmondják a történetet és a szereplő karakterét. A teljes cikkért katt ide.


Mindennapi Betevő – Szombat Esti Agymosás - A Mindennapi Betevő és a Skullcandy bemutatja

4 és fél éve indult a Mindennapi Betevő, és több ezer bejegyzés posztolása után idén egy eklektikus bulival szeretnénk ünnepelni a tavaszt. Az est folyamán a hip-hoptól az elektrón át a reggae-ig minden hallható lesz, kellemesen kiegészítve egymást. Hiszen a Mindennapi Betevő is ilyen. Egy kis street, egy kis reklám, egy kis divat és művészet. A teljes cikkért katt ide.


Otthon, édes – Origami a mellékhelyiségben

Természetesen Japánból származik az őrület, ami a wc-papír végének gondos eldolgozásában rejlő lehetőségekből villant fel néhányat. A teljes cikkért katt ide.


Stilblog – Szentendrei design-kirándulás

Szentendre izgalmas úticél a klasszikus kulturális értékek szerelmeseinek és pár galéria jóvoltából ma már a kortárs design rajongóinak is. A Salon de Bohéme ajánlásával szeretnénk felhívni a figyelmeteket néhány helyi design jelenségre, és egy rövid túrát ajánlani. A teljes cikkért katt ide.


Urbansnob – Üres zacskókkal a szomjúság ellen?

Hívjuk egyszerűen varázszacskónak, hisz sok esetben az, amit ez a kis zacskó tud, tényleg varázslattal ér fel. A HTI HydroPack olyan, mint pl. egy üres Sió zacskó, porított tápanyagokkal a belsejében. A teljes cikkért katt ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr502773418

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jámborné Balog Tünde - A NAGY HULLÁM 2011.03.27. 11:05:58

HAGYMALEVELEK Kedves Öcsémuram! Hogy rosszabbnál rosszabb híreket hallani a Felkelő Nap Országából, sokat gondolok Kedre. Reménylem, nem éppen arra vette útját, hol Magna Materünk, a Nagy Természet megúnván fiai hetvenkedését, egyetlen vállrándítással...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása