Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hordozható iroda - Nick & Beau Trincia

Hordozható iroda - Nick & Beau Trincia

2011. március 17. - Airnold

Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, egy iroda asztalból, ülőalkalmatosságból és a munka eszközéből, esetünkben laptopból áll. Ha ezt hordozni szeretnénk, minimum két plusz emberre lesz szükségünk, akik viszik az asztalt és/vagy a széket. Nick és Beau Trincia erre a problémára kínál megoldást: az Openaire egy notebook-táska méretén belül egy hordozható széket és egy munkafelületet tartalmaz, amiben elfér egy átlagos hordozható számítógép is.

Az "asztal", amellett, hogy védi a gépet, kihajtogatható, és így az alapterülete megkétszerezhető, kényelmes helyet biztosítva az egérnek, papíroknak, és esetleg egy szendvicsnek. Az, hogy hasznos lehet, nem kétséges. Emellett kifejezetten vonzó a szemnek, színesben pedig akár divatcikk is lehet belőle. Egyelőre azonban megrekedt a terv fázisban, bár az érdeklődés mértékét látva, azt hiszem, ez nem sokáig marad így.

Via: Dornob

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr982746808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása