Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kultúrmazsola 2.

Kultúrmazsola 2.

2011. március 13. - Darqo

Múlt héten indult haverblogos válogatásunk második kiadásához érkeztünk. Tudom, vasárnap van, végre tavasz van, hosszú hétvége van, de azért érdemes kikattintani a többiek remek posztjára, nehogy lemaradjatok valami fontos dologról, és a mai naphoz szükséges kellő mennyiségű plusz inspirációját bezsebelhessétek. Enjoy!


Ágy-asztal-tv – Munkahelyek again

Tegye fel a kezét, aki nem otthon vagy egy kreatív műhelyben, hanem egy cég irodájában dolgozik. Behunyom a szemem, és elképzelem: padlószőnyeg vagy laminált padló, irodai bútorok, szalagfüggöny, egy-két növény, számítógép és csatolt részei, pár nyomat a falon. Teljes cikkért katt ide.


Designpumpa – Csomagolás leszokáshoz: egy doboz, egy szál cigi

A Continuum design ügynökség a dohányzásról leszokni igyekvőket igyekszik megcélozni, vagy inkább csak a figyelmüket felhívni az 1Z névre hallgató csomagolás koncepttel. Teljes cikkért katt ide.


Gyerekszoba – Állni látszék az idő

Sejoom Kim, dél-koreai designer alkotása nyomán új értelmet nyert számomra az idő múlásának kézzel foghatósága. A varázslatosnak tűnő számlap ugyanis mindaddig csupán szimpla hófehér falikarikaként funkcionál - tényleg, létezik olyan, hogy falikarika? -, ameddig rá nem bökünk, akarom mondani, tenyerelünk. Teljes cikkért katt ide.


Lisztesláda – Szimmetrikus-e vagy.

Julien Wolkenstein (nem wolfenstein) egy elég érdekes elméletet bizonyított fotómasinája segítségével, amikor kerített egy rakás emberegyedet, és megkérve őket, hogy semmilyen érzelmet ne fejezzenek ki, szembefotózta őket. Ezek után letükrözte őket először a bal, aztán a jobb felükre, és csodák csodájára nem ugyanaz lett az eredmény. Teljes cikkért katt ide.


Mindennapi Betevő – Antropomorf bútorok

David Blazquez keresztezte a fotográfiát a performance-szal és a modern bútordesign-nal. A különös fotók egy szürreális perspektíván keresztül mutatják be a mindennap használatos bútorokat, s egyben bizonyítják, vannak még elvont fotósok. Teljes cikkért katt ide.


Otthon, édes – Kikészítve

Az esti ruhakikészítésnek nem vagyok nagy híve, hogy másnap reggel aztán már csak magamra kelljen kapkodni az előválogatott darabokat. Pár kép arról, hogyan lehet ízlésesen, filléres bútorok és eszközök segítségével csendéletszerűen prezentálni a ruhát. Teljes cikkért katt ide.


Silblog – John „Montázs” Stezaker

Képeslapok újrahasznosítása Stezaker módra. Az angol művész előszeretettel kutat fel régi, B-kategóriás angol filmek szerepelőinek fotóit, tájakat ábrázoló képeslapokat, melyeket utána összeilleszt. Teljes cikkért katt ide.


Urbansnob – Abszurd gyereknevelés az Örkényben

„Nincs a hómnál szvítebb hóm, nincsen szebb, mint az otthóm”. Az Örkény Színház repertoárján szerepel egy nagyon izgalmas darab, mely több szempontból is ígéretesnek bizonyult, mikor meghívást kaptam rá. Teljes cikkért katt ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr782733556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása