Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Négy iF Gold díj a SONY Design-nak!

Négy iF Gold díj a SONY Design-nak!

2011. március 10. - Mocca

Négy elismeréssel honorálták a Sony designt. A Sonyt a design határainak feszegetéséről is jól ismerik. Ez most nem csak ismertséget, de rekordszintű, négy Arany Díjat hozott az iF Design Awards átadóján A világ egyik legelismertebb design versenye, az International Forum Design Awards (iF), ismét díjakkal ismerte el a Sony, a design területén kifejtett munkáját. A mintegy 3000 nevező között csak 50 díjat osztottak ki, így a Sony saját rekordját döntötte meg a most megítélt négy „Gold Awards” díjjal, amelyet a Handycam NEX-VG10, a BRAVIA NX800 sorozat, az “α” NEX–5 digitális fényképezőgép és a VPL-FX500L / VPL-FX30 projektor kaptak. A Sony jelenlegi termékkínálatában nem kevesebb, mint 22 iF díjjal kitüntetett termék található, amely kimagasló eredménynek számít.

A Sony mindig is igyekezett a kitolni a design határait, így tud vásárlóinak egyedülálló funkcionalitást és megjelenést nyújtani. Az elmúlt évben a “Milano Salone Internationale del Mobile” design kiállításon a “Monolithic Design” került bemutatásra, jól tükrözve, milyen új, kreatív lehetőségeket képes a cég a design területén megnyitni. Érdemes kiemelni a Sony Gold Award nyertesei közül a BRAVIA NX800 tv sorozatot, amely az elektronikai tervezés vadonatúj megközelítését testesíti meg, azáltal, hogy illeszkedve a modern életstílushoz, minden felesleges külső gomb eltávolításra került. Ez az új design koncepció a Sony díjnyertes “Monolithic Design” világának része, amelyet 2010-ben további, szintén ennek a gondolatnak megfelelő házimozi készülékek tettek teljessé, illetve amely az idén tavasszal bemutatkozó új BRAVIA készülékekben folytatódik: a HX92/HX82/NX72 sorozat által.

iF Gold díjak


 

“α” NEX-5

A NEX-5 a világ legkisebb és legkönnyebb cserélhető objektíves digitális fényképezőgépe. A díjnyertes design mellett a tervezők nagy hangsúlyt fektettek a használhatóságra is, hogy elegáns, áttekinthető felhasználói felületű vezérlés jöjjön létre. Ez a munka el is nyerte a “Communication Design Award” kitüntető címet.

 

 


 

VPL-FX500L / VPL-FX30 (projektor)

A Gold Award nyertes projektorok fix használatra alkalmasak, azaz tárgyalóban, bemutató-, előadó-, és koncertteremben.  
Olyan rugalmas projektor megalkotása volt a cél, amely innovatív tulajdonságaival, mint a “Twin Lamp System” és a horizontális/vertikális mód mind a fogyasztónak, mind a kereskedőnek is egyaránt a legjobb választást jelenti.”

 


 

“BRAVIA” NX800 sorozat

Az NX800 Sorozat - amely a díjnyertes “Monolithic Design” BRAVIA sorozat megtestesítője –  napjaink életstílusához illeszkedve elegáns megjelenésével és a legkülönbözőbb szórakoztató rendszerekkel való összekapcsolási lehetőségek igen széles tárházával hívja fel a figyelmet magára.  A külső egyszerűség ellenére a szórakoztatóipar legfrissebb innovációs megoldásai találhatók meg a készülékben, amely idén tavasszal az új BRAVIA HX92/HX82/NX72 sorozattal folytatódik majd.

 


 

“Handycam” NEX-VG10

25 évnyi folyamatos Handycam®  fejlesztés legfrissebb gyümölcse a Sony NEX-VG10E – amely a világ első, fogyasztói kategóriában megjelent, cserélhető  objektíves HD kamerája1. Ugyancsak az első Handycam® amely kivételes méretű, Exmor APS HD CMOS szenzort kapott, így a filmekből jól ismert elmosódott hátterű felvételek könnyedén megvalósíthatók. A professzionális szintű tulajdonságok, mint a 14,2 valós megapixeles felbontás és a cserélhető objektívek által a NEX-VG10E eddig ismeretlen kreatív világ kapuját nyitotta meg a hétköznapi felhasználók előtt is.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr802728586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása