Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lerobbantott arcok – Alexandre Farto

Lerobbantott arcok – Alexandre Farto

2011. február 24. - Darqo

Mi történik akkor, ha összekeverjük a kortárs portugál művészet két jeles képviselőjének munkásságát? A vizuális művészet és a zene egészen speciális elegyét kotyvasztják össze a kondérban. Orelha Negra elektronikus zenei producer felkérte az ikonikus street art művészt, Alexandre Farto-t (aka Vhils), hogy legújabb szerzeményéhez, a M.I.R.I.A.M.-hoz készítsen videoklipet.

Vhils, aki polgárpukkasztó „falrongálásairól” híres, a klip kedvéért eldobta a vésőt és a kalapácsot, szeretett munkaeszközeit, hogy ezúttal egy egészen különleges oldalról közelítse meg a művészi vakolatbontást.

A 23 éves, Londonban élő művész közel 8 hónapos tesztelés alatt kísérletezte ki a technikát, amivel az igény szerint megálmodott formára robbanthatja le a vakolatot a kiszemelt tűzfalon. A hihetetlenül abszurd végeredményről készült szuperlassított videó a zenével együtt már most az egyik kedvenc ebben az évben.

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr322687148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása