Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Temesd magad autóban! - Cruisin Caskets

Temesd magad autóban! - Cruisin Caskets

2011. február 21. - Darqo

Tudom, nem szép dolog depressziós hétfő délelőtt ilyenekkel sokkolni a drága olvasókat, de ilyen témára sosincs megfelelő pillanat. A Cruisin Caskets temetkezési vállalat igen exkluzív lehetőséget kínál speciálisan az autók szerelmeseinek. Ebben az életben választott porhüvelyük végső nyughelyeként akár autó alakú koporsót is választhatnak.

Egyéni igény esetén bármilyen formát elkészítenek, azonban speciálisan az 50-es évek klasszikus autóira helyezik a hangsúlyt, hogy a pihenni térők egy igazi műalkotásban fejezhessék ki személyiségüket, stílusukat és az autók iránti szeretetüket.

Az üvegszálas test, a különböző festékek, színek és minták, mint például a whitewall gumiabroncsok és az arany vagy króm felnik extra elegáns megjelenést biztosítanak a különleges formában kialakított koporsóknak, melyek külsőségeiktől eltekintve mindenben a hagyományos testvéreikhez hasonlítanak.

Fotók, Facebook elérhetőség

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr142675197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása