Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Alternatív virágcserepek

Alternatív virágcserepek

2011. február 14. - Darqo

Hamarosan itt a tavasz (mondommivan!), a kikelet, sütni fog a nap, rügyezni fognak a fák, kellemesen langyos szellő simogatja majd az arcunkat, virágillat száll a levegőben, csiporognak a madarak, az erkélyekre, kiskertekbe pedig kikerülnek az első növények. Ha szeretnénk valami újat csempészni ebbe a légkörbe, érdemes egy-két ötletet (lopni) felhasználni, továbbgondolni.

A Good! kazahsztáni kreatív ügynökség Face-Pot nevű virágcserép-koncepciója nem az első és nem is az egyetlen ilyen típusú ötlet, maximum felépítésében különbözne társaitól. Mindenesetre a növényeket hajként használó vizuális élmény még mindig mosolygásra adhat okot. Mivel a megvalósulása várat még magára, az egyéb lehetőségek pedig nem túl olcsóak, így gondolkodhatunk abban is, hogy mi magunk nyomtatunk valami fotót, amit aztán ráapplikálunk a virágcserépre. A tartóssága miatt ne aggódjunk, legalább megtartjuk magunknak a változtatás lehetőségét.


Bónusztrekk Aurelien Arbet és Jeremy Egry Underground című fotósorozata, ami alapján további tippeket kaphatunk a kreatív anyagfelhasználásra. Ráadásul, ha újrafelhasználjuk a lakás különböző pontjain bujdokoló, „nem dobom ki, mert jó lesz még valamire” típusú kellékeket, még környezettudatosak is leszünk a végén.


Az újrafelhasználáshoz még néhány tipp:

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr522658775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása