Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A 7 designere: Karim Rashid, Budapesten - كريم : مرحبا بكم في المجر

A 7 designere: Karim Rashid, Budapesten - كريم : مرحبا بكم في المجر

2011. január 30. - Mocca

"Az egyiptomi származású Karim Rashid hihetetlenül megosztja a design iránt fogékony társadalmat. Egyeseknek feláll a szőr a hátán, ha meghallják nevét, azzal vádolva őt, hogy a népszerűség érdekében feladva elveit fűnek-fának eladja magát, meg egyébként is ezekkel a színesszagos megjelenéssel olyan populáris-rágógumi íze van mindennek, amihez hozzányúl. Mások – azért ők vannak többen –, és ebbe a táborba tartozom jómagam is, ódákat zengenek róla, mély tisztelettel és elismeréssel adózva eddigi munkássága előtt..."

Négy nappal ezelőtt ezekkel a szavakkal nyitottam meg a Manzárd Café nemhivatalos Karim Rashid hetét, a posztot tulajdonképpen egyfajta prológnak szánva, és, amit ma az általa elkövetett szín és formaorgia cunamival fokoznánk tovább. Az egész apropója vagy inkább fináléja pedig a jövő héten (szerda délután) a MOME jóvoltából megrendezésre kerülő végrenamár Rashid Live Show lesz, ahol természetesen ott a helyünk nekünk is!

  •  

Karim Rashid budapesti látogatásának programja:

 

  • Karim Rashid előadás 2011. február 2., 16.00 (ingyenes, angol nyelvű) Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Auditórium, 1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.

 

  • Karim Rashid DJ show 2011. február 2., 23.00 - legutolsó infó szerint ez sajnos elmarad!

 

  • Közben Karim Rashid multimédia vetítés. Ötkert, 1051 Budapest, Zrínyi u. 4.

 

  • Minitárlat Karim Rashid munkáiból 2011. február 2-5. (ingyenes) Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, I. emelet; 1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.

  •  

Szervezők, akiknek köszönhetjük az eseményt: Design Group Kft és Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Szponzorok: Gorenje Budapest Kft., Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, Magyar Formatervezési Tanács, Design Terminál Nonprofit Kft., Val Kft., Ötkert

Aki az óriási érdeklődés miatt esetleg le vagy kimaradna a szeánszról, azoknak kárpótlásul csipegetésre elhoztunk KR szédítően sokoldalú portfóliójából néhány morzsát...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr832624248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása