Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy komfortos reklámfelület - Billboard Bench

Egy komfortos reklámfelület - Billboard Bench

2011. január 19. - Mocca

A következő hirdetőfelülettel kombinált utcai padot elsősorban a nemrég a BKV helyére lépő Budapesti Közlekedési Központ illetékesei, illetve a vizuális kultúránkat alapjaiban formáló köztéri reklámokért felelős cégek figyelmébe ajánlanám.

Minden bizonnyal nem csak velem fordult már elő az a felettébb kellemetlen szituáció, hogy a főváros egyik, ha nem a legforgalmasabb útszakaszán, konkrétan a nagykörúti Combinóra várakozva kipihegtem volna magam a villamosszigetek várójánál elhelyezett plasztik ülőkéken, ám lepillantva és konstatálva azok esőben lucskos, általában pedig émelyítően mocskos állapotát, azzal a lendülettel eregettem el a gondolatot magamtól.

Hazai viszonyainkat ismerve, nem merném azt állítani, hogy a szerb designer Relja Perunovic Billboard Bench nevű ötlete száz százalékosan orvosolná az előzőekben leírt jelenséget, abban azonban megegyezhetünk (?), hogy a mostani siralmas állapotokat mind esztétikai szempontból, mind pedig komfortérzetében javítani tudná. Nekem bejön a koncepció, ezért a magam részéről megadom az ügyben illetékes szerveknek a felhatalmazást a tárgyalások megkezdésére...

via: perunovicdesign

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr492594691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása