Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nyerj könyvet! - Vitkolczi Ildikó írónővel közös játék

Nyerj könyvet! - Vitkolczi Ildikó írónővel közös játék

2010. december 08. - Darqo

Nem volt szokásunk idáig, de ezen most változtatunk, legalábbis egy játék erejéig biztosan. Van egy kedves barátnőnk, aki írónak született, a neve Vitkolczi Ildikó. Már gyerekkora óta történeteket ír, a spektrum széles, ám az élet úgy hozta, hogy gyerek-és ifjúsági könyvei hozták meg számára a várva várt sikert. 2006-ban a Nők Lapja Cafe és a Révai Digitális Kiadó közös irodalmi pályázatot hirdetett, ahol előbb a szakmai zsűri választotta ki a legjobb tizenkét művet, majd az olvasók szavazhattak a nekik leginkább tetsző történetekre. Itt 3. helyezést ért el, és a díj a könyv megjelentetése volt, így ekkor adták ki Chorum Sieram című ifjúsági regényét. Számos irodalmi pályázat után idén télen, pár nappal ezelőtt végre a Noran Könyvesház Luna Könyvek sorozatában megjelenhetett második könyve Walter, a falra festett sárkány címmel. Rohamléptekben közeledik a karácsony, és ha nem tudod, hogy mit ajándékozz gyermekednek – vagy tudod, de szeretnél még valamit adni –, mi ajánlhatunk egy tuti tippet: Walter pont megfelelő lesz! Ildikó úgy gondolta, hogy megosztva örömét ezen a karácsonyon szívesen megajándékozna valakit egy dedikált példánnyal, ezért egy közös játékot indítunk az elkövetkezendő 1 hétben.

 

A játék lényege nagyon egyszerű:

  • csak lájkolni kell Vitkolczi Ildikó írónő, valamint a Manzárd Café facebookos profilját, megosztani az ismerőseiddel a játékra hívó üzenőfalas bejegyzésünket és kommentelni, hogy szeretnétek megnyerni a dedikált mesekönyvet. A nyertest a kommentelők között sorsoljuk ki. A játék 2010. december 8. és december 15. között tart, december 16-án sorsolunk, és ha minden jól megy, a nyertes még a karácsonyfa alá is beteheti Waltert.

A nyertes adatait harmadik fél számára nem adjuk ki, azt a játék után azonnal töröljük.

 

Játékra, lájkolásra, megosztásra, kommentelésre, Walterra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr382501530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása