Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Legendák szimbiózisa - Steinway+BMW= Individual 7

Legendák szimbiózisa - Steinway+BMW= Individual 7

2010. december 01. - Mocca

2010. november 11-én, Hamburgban mutatták be a világhírű zongoramanufaktúra, a Steinway & Sons és a BMW által közösen fejlesztett különleges 7-es BMW-t, amely kétféle sajátos fényezéssel és beltérrel, valamint egyedi felnikkel és kiegészítőkkel rendelhető majd. A jármű a BMW ActiveHybrid 7-es alapjaira épül, de hagyományos meghajtású motorral is rendelhető.

A BMW Individual 7 Composition a fejlett technikai megoldások és az igényes megjelenés tökéletes összhangjának jegyében készült. Werner Husmann, a Steinway & Sons marketingigazgatója kiemelte:

„Mind a BMW, mind pedig a Steinway & Sons alkotásai a hagyományos német szakértelem kiemelkedő termékei."

Az autó a zongora színeire utaló, négyrétegű külső fényezésekkel rendelhető és fekete külső szín esetén fehér belsővel, fehér külső fényezés esetén pedig egyedi fekete bőr belső térrel készül. A jármű utasterében számtalan olyan gondosan kidolgozott és csak ebben a modellben használt részlet található, mint a legjobb minőségű zongoralakkal bevont faberakások, a hímzett Steinway & Sons emblémával ellátott ülések, vagy az egyedi felnik. A BMW Individual 7 Composition számára különleges high-end hangrendszer is készült, amely 16 nagyteljesítményű hangszóróból és egy 9 csatornás erősítőből áll.

A BMW Individual 7 Composition abból az alkalomból készült, hogy a BMW csoport 2011-től a kulturális tehetségkutatás terén is együttműködik a Steinway & Sons manufaktúrával. Az együttműködés célja, hogy világszerte támogassa a fiatal zenei tehetségeket a Steinway & Sons tehetségkutató programján keresztül.  /híradó.hu/

Az infókért külön köszönet Alettának!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr772485448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása