Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Wow - Plus House, Izusan

Wow - Plus House, Izusan

2010. november 05. - Mocca

Vannak kivételek, amikor megbocsátva a mértani idomok szigorúságának, nem tehetünk mást, mint csettinteni egyet és elismerően felkiáltani: wow! 

Na, valami ehhez fogható szakadt ki belőlem is, amikor megpillantottam a Plus House nevű villát, amit a Mount Fuji Architects Studio tervei alapján Japán déli, Csendes-óceáni partvidékén fekvő Izusan városában egy hegyoldalba építettek.

A két paralelepipedon téglalap alakzat egymást keresztező, formabontó struktúrájában az alsó szinten vannak a fürdő és a hálószobák, míg a második "emelet" terei a szalon, valamint a zeneszoba jóvoltából egyértelműen a közösségi élet szentélyei, de arra is odafigyeltek, a feng shui filozófia előtt hódolva, hogy a két emelet közül az alsóból pazar rálátás legyen az óceánra, míg a felsőből az innen alig húsz kilométerre magasodó Fujijama csúcsára...

via: yatzer

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr852426033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása