Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Augusztus végi őrült design - Nem az, aminek látszik!

Augusztus végi őrült design - Nem az, aminek látszik!

2010. augusztus 28. - Darqo

Egy pilóta napszemüveg vagy egy Canon 24-105 mm objektív hétköznapi használati tárgynak tekinthető, semmi különös, illetve figyelemfelkeltő nincs bennük. A Manzárd „hónap legőrültebb designja” verseny két győztes pályázója augusztusban azonban nem az, aminek látszik! Érdemes más funkciót adni nekik, és máris érdekessé válnak. Vannak, akik így cselekedtek, mi pedig közzé tesszük mindenki örömére...

  • A Celebrity Lamp például egy izgalmas változata a lámpák és napszemüvegek kombinációjának, melyet 40 darab pilóta napszemüvegből készítenek. A fantázianevét nem igazán értem, és azt sem, hogy eredetileg mi került rajta 1.600 dollárba... Valószínűleg a tömegek elmaradtak, úgyhogy most akciósan csak 160 dollárért lehet megvásárolni.

  • A Canon 24-105 mm objektív jelen esetben pedig egy bögrét takar, melyet 24 dollárért itt lehet beszerezni. Fotósoknak kifejezetten stílusos konyhai kiegészítő!

via: holycool, the awesomer

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr422254038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása