Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Jelenetek a vécépapírguriga lények életéből - Anastasia Elias különös művészete

Jelenetek a vécépapírguriga lények életéből - Anastasia Elias különös művészete

2010. augusztus 26. - Mocca

Ha egy társaságban vagy baráti összejövetelen szóba kerül a művészet nyilvánvaló, hogy a téma végtelen mélysége miatt órákig tartó intellektuális csicsergés veszi kezdetét, viszont ide a rozsdás bökőt - most annyira nem intellektuálisan, a gigámra mutogatok - hogy az a fajta művészi önkifejezési forma, amit a francia Anastasia Elias a portfóliójába tartozó festmények, kollázsok vagy tusrajzok mellett unikumként képvisel, egészen biztosan nem jutna egyetlen a beszélgetésben résztvevő eszébe sem!

A francia hölgy ugyanis lehasznált vécépapír tartó gurigákat használ fel, illetve azoknak is a belsejébe varázsolja bele apró kis emberek olykor teljesen hétköznapi, életszerű jeleneteit. A dioráma sorozatban többek között ellátogathatunk egy állatkertbe, egy boksz vagy focimeccsre, tangózhatunk, horgászni is elmehetünk és meglátogathatjuk a nagyit is! Eszméletlen jó!

via: makezin

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr242250093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása