Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Furcsa arcok bújnak elő a párizsi falakból!

Furcsa arcok bújnak elő a párizsi falakból!

2010. augusztus 10. - Mocca

Mintha valamelyik neorealista Fellini remekműből léptek volna át a párizsi falakba Gregos, a máltai származású, de ma már a francia fővárosban élő művész arcai. Első maszk szobrait még három évvel ezelőtt helyezte ki a város turisták által leglátogatottabb utcáinak, sikátorainak vagy passzázsainak falaira. A saját arcáról vett minta alapján elkészült plasztikák fogadtatása olyan frenetikus sikert aratott mind a helyiek mind pedig a városba látogató külföldiek körében, hogy mára szerte a városban több mint száz, hol kissé ijesztő vagy mulatságos, máshol meg ismerős, de mindenképpen egyedi Gregos-arc bújik elő a párizsi falakból.

Amennyiben valakinek van saját készítésű publikus fotója egy vagy akár több Gregos-arcról, szívesen vennénk ha küldene egy copyt nekünk a manzard.cafe@gmail.com címre! Előre is köszönjük!

A teljesség igénye nélküli válogatás a hajtás után, a sorozat többi darabját meg itt lehet mustrálgatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr682211426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása