Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Castello di Vicarello, amiről álmodni szokás

Castello di Vicarello, amiről álmodni szokás

2010. július 21. - Darqo

A Toszkánában található Castello di Vicarello pont az a hely, amiről álmodni szokás. Filmek és regények szólnak az ilyen helyekről, de nem igazán hisszük, hogy létezik. Túl szép, hogy igaz legyen, pedig a Castello di Vicarello igencsak valódi, immár 1100 óta. A vár egy dombon található, a dél-toszkánai Maremma vidékre néz, és körülbelül 50 évvel ezelőttig egy rom volt. A gyakorlatilag teljesen elhagyatott épületet a Baccheschi Berti család vásárolta meg, majd rengeteg szeretet és törődés után a romból egy különlegesen fényűző, mégis teljesen egyszerű toszkán paradicsomot varázsoltak, hogy aztán 2003-ban a vendégek számára is megnyissák.

Minden szoba (összesen 7) más kialakítású, kézzel válogatott bútorok, szövetek és egyéb kiegészítők jellemzik, mindenhol kő, tégla és a fa biztosítja a régiségek és a modern design közötti harmóniát. A házat körülvevő vidék, a két kültéri édesvizű medence, a minden évszakban más színű kert, a szőlős, az olajfaligetek, nem is beszélve a tulajdonos, Aurora és munkatársai által készített ételekről, mind-mind csak fokozza a romantikus hangulatot. Egy baj van csak vele, hogy nem az enyém…

via: the cool hunter

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr222165823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása