Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fémesen elegáns - TATRATEA

Fémesen elegáns - TATRATEA

2010. július 01. - Mocca

Egyelőre még nem kristályosodott ki bennem, vajon mi lehet a kapocs a design filozófiája, a kis szlovák állam erős nemzeti identitása, a tea mint élvezeti cikk és a szeszes italok egyik ottani, tradicionális gyártója, a Karloff üzleti stratégiája között, de tény, hogy a cég új, premier kategóriás teakollekciója, a (már hazánkban is kapható) TATRATEA igen ütősre sikeredett.

A könnyen azonosítható, letisztult, egyszerű palackok tetején ékeskedő „T” betűt a helyi - hegyi - évszázados múltra visszatekintő fafaragás és ékszergyártás inspirálta, melynek designja az élet, a szerelem, a boldogság, termékenység szimbólumait tartalmazza, az alkohol mennyiségét pedig egyszerű színskála segít azonosítani. A lime zöld Tatratea 32 a citrusfélék ízét hangsúlyozza. A finom barack árnyalatú Tatratea 42 tiszteletben tartja a fehér tea jelenlétét. A fekete 52 üveg a legendás fekete tea kivonataival játszik, míg az erdei gyümölcs színű Tatratea 62 az ezekre jellemző lágy/fanyar esszenciáról gondoskodik. Végül, de nem utolsósorban masszív alkoholistáknak leginkább a titán metál színekben pompázó Tatratea 72 teakombinációja ajánlható.

Tízes skálán nálam megérdemel egy erős 7-es osztályzatot a designért felelős Pergamen Studio.

via: lovelypackage

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr652123256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása