Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Itt a Google-Vitamin!

Itt a Google-Vitamin!

2010. június 18. - Mocca

A google-oprendszer, google-mobil, google-tv után itt egy újabb meglepetés, megérkezett a google-bádigárdja, a google-vitamin! Ezt a figyelemreméltó és forradalmi innovációt azonban most nem a Mountain View-i Googleplex boszorkánykonyhájában kotyvasztották ki nekünk, hanem a koreai designer, Andrew Kim, akiről korábban itt már írtunk, kreatív sufnijának elmés szösszenetéről van szó.

A derék koreai fikció-appje egy röpke regisztráció, majd telepítés után, azonnal elkezdi figyelni bűnös étkezési szokásainkat, aztán amikor lelkiismeretünktől vezérelve tanácsért fordulunk hozzá, mindenféle kalkulációk és analízisek után az online felületen pillanatok alatt kidobja a szervezetünk regenerálása érdekében leginkább ajánlott antioxidáns vitaminlistát, ami természetesen a guglivitamin. Néhány további klikkelés után pedig már várhatjuk is, hogy a guglipostás kopogtasson az ajtónkon, a magától értetődően 100% riszájköl kiszerelésű csodakapszulákkal. Természetesen további kötelező opciók, mint például a különféle okostelefon integrációk is a rendelkezésünkre állnak.

Igaz, hogy ma még csak egy lelkes - talán a Googleplex felé kacsingató? - fiatal designer agyában létezik a guglivitamin, viszont ha keresőmogul az egész világot meghódítani kívánó világuralmi törekvéseit vesszük alapul, nagyon könnyen akár valósággá is válhat a fentebb felvázolt vízió!

via: designfabulous

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr582091413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása