Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Boutique Hotel CLUB - Singapore

Boutique Hotel CLUB - Singapore

2010. június 17. - Mocca

Mai szállodamustránk kedvéért igaz, hogy nem keveset kell túrázni, de szerintem megéri! Vegyük most nyakunkba Ázsiát, hogy leparkolhassunk Szingapúr egyik legelegánsabb negyedében, azon belül is az übersikkes Club Street-en, ahol az utca mindkét oldalán egymás követik a szebbnél szebb gyarmati stílusban épült hófehér paloták, melyeknek hátsó kertjeiben egykor angol gyarmatosítók űzték az úri körökben oly kedvelt sportot, a krikettet.

A befektetők az egyik háromszintes saroképületet szemelték ki arra, hogy kialakítsák benne Szingapúr legújabb butik-hoteljét.

A nagyszabású munkálatokkal az egyik leghíresebb helyi építészt, Colin Seah-t és az általa alapított Ministry of Design-t(MOD) bízták meg.

A tervezés során a MOD csapatának figyelembe kellett vennie a belső terek kialakításánál azt az elvárást, hogy a kifinomult, kortárs design valamilyen módon simuljon egymásba a gyarmati nomád létforma elemeivel. Az eredmény szerintem önmagáért beszél. A híres helyi művész, Wynlyn Tan segítségével hangszerelt 22 szoba mindegyikében ott van egy csipetnyi, a történelmi örökség ihlette múlt, de a minden földi luxust biztosító és extravagáns elemekkel fűszerezett jelen is.

A The Club alig egy hónapja, május 24-én nyitotta ki kapuit, tehát aki az elsők között szeretné kipróbálni ezt a pazar időkapszulát, a szobafoglalással itt iparkodhat.

via: contemporist

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr182088805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása