Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kreatív konyhapult legóból

Kreatív konyhapult legóból

2010. május 17. - Darqo

Tisztában vagyok vele, hogy a téma és az alkotás már nem új, mégis muszáj itt megjelennie, mert lenyűgöz az a kreativitás és aprólékosság, amivel Simon Pillard és Philippe Rosetti megalkotta a poszt témájául szolgáló művet.

A párizsi designerek egy szokványos IKEA konyhát dobtak fel az általuk megtervezett és kivitelezett konyhapulttal, amibe nem kevesebb, mint 20.000 apró legó alkatrészt építettek (az egyéb kiegészítőkről nem is beszélve). A hihetetlen mennyiség egy hét alatt kapta meg végleges formáját, és egy harsány művészi installáció kerekedett ki belőle. Bármennyire is sérülékenynek tűnik, simán el tudnám képzelni a saját konyhámban, és ilyenkor szontyolodom el, hogy egészen hamar megszabadultak a szüleim a legógyűjteményemtől. Érdemes ellátogatni a duó saját oldalára, a Munchausen-re!

Kedves szülők! Vigyázzanak, gyermekük nehogy észrevegye, hogy a fogyatkozóban van az otthoni kollekció!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr362009934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása