Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Festmények a színorgia jegyében

Festmények a színorgia jegyében

2010. május 13. - Darqo

Komolyan el kellett gondolkodnom a mai napon, hogy vajon minek köszönhetem ezt a színes hetet, aztán rájöttem, hogy valószínűleg a hosszú, hideg, szürke tél alatt jócskán kiürültek a színek az életemből, amit most pótol a kora nyárias hangulatot idéző, a színpaletta összes színében pompázó zöld lombok és változatos virágok színorgiája. Ömlik rá a szememre, én pedig csak úgy iszom magamba minden árnyalatát a természetnek, a színszomjam pedig jól bevonzza hozzám a Manzárdra illő tökéletes témákat.

Talán ennek köszönhető az is, hogy Francoise Nielly, Marseille-ben született, Cannes és Saint-Tropez közelében nevelkedett, jelenleg Párizsban élő művész energikus és vibrálóan színes festményei egyből felkeltették a figyelmemet. Portréi a maguk durva ecsetvonásaival együtt is kifinomultak, egyedi módon értelmezik a fények, árnyékok, színek harmóniáját. Minden egyes darab felér egy energiafürdővel.

via: The Cool Hunter

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr801999923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása