Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Studio725 - London

Studio725 - London

2010. április 30. - Mocca

A Grange Road kissé lepusztult, régi, ipari és kereskedelmi jellegű épületeinek egyikébe a 61-es szám alatt található két emeletes téglaépületbe szökünk most be egy ingatlanmustra erejéig. Az épület alsó szintjén egykor jól menő gyapjúkereskedés, a második szinten raktár működött. Az ingatlan tulajdonosa nemrég úgy döntött, hogy megválik az épülettől.

Mielőtt feladta volna a hirdetést, hogy lakájosabbnak tűnjön, meglehetősen egyedi, itt-ott kissé bizarr tárggyal "rendezte be" mind a két szintet. Nos, az eredmény önmagáért beszél. Bár Londonnak az a része nekem kimaradt, így fogalmam sincs milyen az a környék, de a képek alapján, némi átalakítással egészen otthonossá lehetne tenni.

Amennyiben valaki ellenállhatatlan vágyat érez egy ilyen lakás iránt, és mellényzsebben van a 220 ezer font az itt érdekődhet (UPDATE 2016.06.17.: Az ingatlant a poszt megjelenése óta már eladták). Az eladó által odacipelt egyéb kiegészítőkhöz viszont ragaszkodjon a kedvemért!

via: shootfactory

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr111964812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása