Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Loft a'la Paris

Loft a'la Paris

2010. március 26. - Mocca

A történet röviden arról szól, hogy a fiatal művészpár lakáskeresés közben, áthajtva Párizs ipari zónáján, megpillantották a meglehetősen lepukkant állapotban lévő 19.századi, gazdátlan és régóta üresen kongó egykori textilgyár épületét.
Flash...egymásra nézés...majd lelkes igenek, ahogy illik a „meglátni és megszeretni” típusú romantikus szerelmi történetekben.

Az elhatározást tett követte, és innentől kezdve felgyorsultak az események. A felújítással megbízott belsőépítészek, a megrendelő külön kérésére gondosan ügyeltek arra, hogy ne bántsák az épület neoklasszikus külső felületeit, illetve a belső tágas terek vintage stilusa is megmaradjon.

Az eredmény szerintem önmagáért beszél. A képeket végigmustrálva különösebb megerőltetés nélkül be tudnék vállalni egy ilyen kéglit képekkel, műtárgyakkal úgy ahogy van!...Egyedül az a vörös tíreksz...azt talán tudnám nélkülözni...

via: Home Designing

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr241869984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása